top of page

Anžela Adamovič – Gečienė: „Labiausiai dėkoju už šeimą, už tai, kad jie šalia.“

Muzikiniame projekte „X faktorius“ išgarsėjusi, buvusi POP Ladies grupės narė Anžela Adamovič – Gečienė. Šiuo metu su savo mylimu vyru Žygimantu Geču ruošiasi svarbiam gyvenimo etapui – pora laukiasi pirmagimio. Tad šįkart „Dėkingumo dienoraštis“ nepraleido gražiausios įsimylėjusios porelės ir nutarė pakalbinti Anželą, kuri mielai sutiko atsakyti į mūsų klausimus.

- Tobuliausias tavo rytas yra...?

- Mano beveik kiekvienas rytas yra tobulas. Vyras prieš išeidamas į darbą pabučiuoja, o vėliau prisėdu ant sofos paskaityti knygą kartu su mūsų augintine Maja, o rankose kavos puodelis.

- Kas tau gyvenime svarbiausia? Kaip dėlioji savo prioritetus?

Man svarbiausia yra būti laiminga. Laiminga reiškia labai daug. Darni šeima, mylima veikla, tikslų siekimas, geri rezultatai. Prioritetas yra laikytis šio principo.

- Kas svarbiausia santuokos stabilumui išsaugoti? Kaip išlaikyti meilę ir bendrumo jausmą?

- Tolerancija, kalbėjimas, bendri tikslai, pomėgiai, noras džiuginti ir dar daug, daug, daug dalykų. Tačiau sunkiausia turbūt suvokti ir priimti tai, kad esame skirtingi. Kas vienam atrodo normalu, kitam gali pasirodyti absurdiška. Ir nereikia būti skirtingų tautybių ar kultūrų, religijų. Turbūt, to suvokimo reikia mokytis visą gyvenimą. Ir dar vienas svarbus dalykas, būtina pamiršti savo „ego“.

- Esi dainininkė, visai neseniai baigei vizažo kursus ir esi vizažistė – sakyk ar tai, kuo užsiimi teikia tau laimės pojūtį?

- Na, nemanau, kad esu vizažistė. Taip, baigiau vizažo kursus, tačiau tuo niekada profesionaliai neužsiėmiau. Dainininkės veikla man artimiausia, mieliausia. Būti dainininke yra neprastas iššūkis ir jis ne visada yra saldus. Tačiau atmetus visus sunkumus aš visgi myliu šią veiklą.

- O kuo norėjai būti vaikystėje? Ar iškart svajojai apie dainininkės veiklą?

- Pirmoje ar antroje klasėje rašėme rašinėlius „Kuo norėčiau būti užaugus“. Kiek pamenu buvau parašiusi, kad pardavėja arba policininke. Matyt, dar nesuvokiau, kad dainininke taip pat galima tapti...

- Kaip siekei savo svajonės? Kas buvo sunkiausia ir kaip su tuo susidorojai?

- Savo svajonės vis dar siekiu. Sunkiausia yra nepalikti savo svajonės.

- Ką tau reiškia dėkingumas ir už ką esi dėkinga labiausiai?

- Dažnai mes Dievą prisimename tik blogaisiais laikais. Man patinka apie jį pagalvoti, kuomet jaučiuosi laiminga. Aš labiausiai dėkoju už šeimą, už tai, kad jie šalia. Mamai už palaikymą, sesei už krikštaduktes, vyrui už meilę ir rūpestį, draugams už šėlsmą, gamtai už saulę.

- Ar dėkoji ir už nesėkmes?

- Už nesėkmes galbūt ne tiek dėkoju, kiek pagalvoju, kad iš to verta pasimokyti. O galbūt tai yra savotiškas dėkingumas už tai, kad gavau gerą pamoką.

- Kokias tris pagrindines savybes žmogui rekomenduotumei nuolat ugdyti? Ir kaip?

- Man atrodo, kad viena svarbiausių savybių yra entuziazmas, didžiulis noras eiti į priekį, noras mokytis naujų dalykų, noras nepasiduoti sunkumams ir siekti tikslų.

- Tavo laimės formulė kitiems būtų...?

- Gerbti aplinkinius, džiaugtis kiekviena diena, kartais pamiršti materializmą ir tiesiog gulėti ant pievos.

Ačiū už pokalbį!

Nuotr. Anžela Adamovič – Gečienė ( instagram ir facebook)

Sekite mus
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
Naujausi įrašai
Archyvas
bottom of page