top of page

Asmeninė trenerė – mitybos specialistė Rūta Beišytė: „Didžiausią dėkingumą jaučiu savo tėvams“

Šįkart „Dėkingumo dienoraštis“ skaitytojams pateikia interviu su sporto trenere, bei mitybos specialiste Rūta Beišyte, kuri mielai sutiko papasakoti, už ką yra dėkinga labiausiai, kas jai gyvenime svarbiausia ir kokia būtų laimės formulė kitiems.

Nuotrauka: studioroyale.lt

Kam ir už ką esi dėkinga labiausiai ?

- Labiausiai dėkinga esu už tai, kad iš viso atsiradau, dėkinga esu savo tėvams, kad jie mane užaugino, išauklėjo, davė viską kas geriausia. Patį didžiausią dėkingumą jaučiu būtent jiems, dėl to, kad įskiepijo daugybę vertybių, mane labai mylėjo, palaikė ir myli iki šiol.

Esi sporto trenerė, išleidai savo knygą – sakyk, ar tai, kuo užsiimi gyvenime teikia tau laimės pojūtį?

- Taip, tai kuo užsiimu man teikia didžiulį laimės pojūtį. Žinoma, būna kartais, kad pavargstu, tačiau dėl to mano darbas netampa mažiau mielas. Aš esu kaskart laiminga, laiminga matydama žmonių rezultatus, laiminga eidama į treniruotes, laiminga jas vesdama, sudarinėdama planus ir programas.

Nuotrauka: studioroyale.lt

Kas tau gyvenime svarbiausia?

- Mano artimiausių žmonių sveikata.

Ko reikia, kad būtum mylimas ar mylima?

- Kad būtum mylimas ar mylima, pirmiausiai turi mylėti save, labai turi mylėti aplinkinius. Jeigu tu skleisi teigiamą energiją, ji visuomet tau grįš. Jeigu tu skleisi meilę, kiekvieną dieną, nepriklausomai nuo to žmogui ar gyvūniui ar artimajam, tada ir meilė grįš.

Tavo laimės formulė kitiems būtų...?

- Daug tikėjimo, daug darbo ten, kur jo reikia ir poilsio.

Ačiū už pokalbį! :)

Ema

Nuotrauka: studioroyale.lt

Sekite mus
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
Naujausi įrašai
Archyvas
bottom of page