top of page

Visi gauname tai, ko esame verti


Pameni, kartą siunčiau linkėjimus iš meilės miesto Oslo? Žadėjau pasakyti, kodėl man - tai meilės miestas. Tad manau pats laikas tai ir padaryti.

Liko tik savaitė iki mano išvykimo. Kraustysiuosi nei toli, nei arti - į Oslą, nes klausau savo širdies balso. Nes jaučiu, kad ten yra mano meilė ir mano gyvenimas, o kitaip - gyvenimo meilė. Aišku, manęs labai dažnai klausia, bet kodėl tu kraustaisi, kodėl ne jis? Ar tu būsi laiminga? Ar nebijai? Taigi žinai, kad visada gali grįžti? Arba dar sako: ,,tai jo, pabandyk, juk esi jauna, geriau bandyti nei nebandyti".

Tačiau man, tai ne bandymas. Man tai - svajonių gyvenimas. Žinai, visada pagalvoju, kodėl žmonės sako: ,,svajok atsargiai, nes svajonės pidlosi!". Nelabai tikiu į svajonių išsipildymą savaime. Labiau tikiu į tai, kad mes galime pasiekti ir gauti tai, dėl ko stengiamės, ko, tikime, esame verti bei kuo gyvename. Apskritai, sėkmė - tai 80% pastangų!

Kodėl svajonių gyvenimas?

Dar prieš keletą metų, turėjau didžiulį norą, pagyventi kur nors svetur, turėti galimybę dirbti nuotoliniu būdu. Tačiau tai atrodė taip tolima, dirbant didelėje kompanijoje, kur griežtai stebima, kad prie darbo stalo būtum lygiai 8.00, o išėjimas laiku namo buvo prilyginamas atostogoms. Nors ir juokais, bet žinau, daugelis dirbdavo viršvalandžius norėdami įtikti.

Visada išvažiavusi atostogų į kitą šalį, pradėdavau regzti planus ir svajoti, kaip galėčiau toje šalyje įsitvirtinti, kaip galėčiau toje šalyje gyventi ir ką turiu padaryti, kad tai įvyktų. Kartą, pasisvečiavus pas sesę Barselonoje, grįžusi baigiau ispanų kalbos kursus:) Ir tikrai planavau išvykti gyventi į Barseloną!

Bet prieš metus, sutikau žmogų, kuris pakeitė mano gyvenimą. Tikrai taip. Pasikeičiau, visų pirma, aš pati. O kai pradėjau dar labiau pasitikėti ir mylėti save, kai pradėjau degti aistra gyvenimui, kai pradėjau dėkoti ir vertinti kiekvieną mažiausią smulkmeną, mano gyvenimas sužibo kitomis spalvomis ir dėl labai dedelės spalvų ir atspalvių dalies esu dėkinga JAM. Kuris priėmė mane tokią, kokia esu, kuris palaikė ir skatino, kuris žavėjosi ir smalsavo, kuris stengėsi ir neniuvylė, nors ir nieko niekada nesitikėjau. Todėl šiandien, esu kaip niekad tikra, kad šis sprendimas, kad ir kas benutiktų, yra vienas geriausių mano gyvenime. Juk kaip galėčiau atsisakyti, besipildančios svajonės?

Su nekantrumu laukiu savo kelionės, kuri, tikiu, bus labai smagi - kelsimės keltu, važiuosime automobiliu, sustosime pusiaukelėje pas pussesere, kuri taip pat ką tik išsikraustė, papietauti ir kad keliausime ne dviese, o trise!

Su mano mažuoju Simba :)

Pažadu, rasiu būdą, kaip tau papasakoti ir parodyti daugiau, apie savo gyvenimą Osle, keliones ir meilę :)

Sekite mus
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
Naujausi įrašai
Archyvas
bottom of page