top of page

#365laimesdienos - 20 diena


Kol dar buvau Brazilijoje, mano draugai, pažįstami ir kiti žmonės ėmė skųstis atėjusia žiema. Šlapia jiems, lyja, sninga, vėl šlapia. Ir nors ir būdama ten kur labai šilta, manęs niekaip neveikė visi šie nuogąstavimai apie subjurusį orą.

Atvirkščiai. Dar prieš išvykdama suplanavau, kad grįžus į gimtąją Lietuvą mane pasitiks šiek tiek apniukęs, pašalęs ir gal ir lietingas Vilnius. Bet taip būna kasmet šiuo metų laiku ir nėra čia ko skųstis. Tiesiog užsisakiau šiltą megztuką, kurį, kol buvau Brazilijoje man numezgė moteris, auksinių rankų savininkė, gyvenanti Norvegijoje.

Ir ką jūs galvojate? Grįžtu iš + 30 į -3 laipsnių temperatūrą. Pavasarine stiukyte ir be šaliko, sportiniais bateliais ir be pirštinių. Dar tą pačią dieną pasiimu savo nuostabaus grožio megstuką, į kurį susisukusi per langą grožiuosi artėjančia žiema, ir geriu arbatą, kurią man Kristina padovanojo prieš išvykstant ir sakė: ,,pamatysi, prireiks, kai grįši.''

Esu laiminga, kad sugebu priimti tikrovę tokią kokią ji yra ir, nepriklausomai nuo oro, tiesiog mėgautis šia diena ir žinoma, nauju šiltu megztuku atėjus žiemai!

Su laime,

<<<-

Sekite mus
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
Naujausi įrašai
Archyvas
bottom of page