top of page

#365laimesdienos - 18 diena


Visada galvojau ir tebegalvoju, kad kartais, padarius pertrauką dalykams, kuriuos tikrai mėgstame, juos vėl iš naujo pamilstame.Kalbu ne tik apie žmones.

Antai sako, jums reikia pabūt atskirai, kad pasiilgtumėt (nors ir čia, manau yra tikra tiesa), šį kartą aš apie visiškai paprastus, elementarius dalykus į kuriuos, paskendę kasdieniuose darbuose, net nebekreipiame dėmesio.

Šiandien aš tokia laiminga, iki dangaus laiminga grįžusi namo. beveik po mėnesio laiko išsiviriau savo mėgstamiausios kavos specialiajame kavinuke, susiplakiau grietinėlės ir užbarsčiau žiupsnelį cinamono bei įmaišiau šaukštelį kokoso pieno. Tas skonis tiesiog tobulas.

Dar labai esu laiminga, kad ištiesusi kojas ant stalo galėjau žiūrėti pro langą į apsnigtą kiemą, o šalia, arba ant kelių nesitraukdamas glaustėsi Simba. Kiek daug laimės teikė karštas dušas, kuris Brazilijoje toks nepopuliarus, kad retai tai kur tokį ir gaudavome.

Esu tokia laiminga vairuodama savo senučiukę Toyotą, įsijungti šildytuvą ir galų gale, grįžusi po darbų ištiesti kojas, kietoje, bet mano jau prisijaukintoje lovoje.

Linkiu Jums visiems atsigręžti ir pamatyti laimę teikiančius dalykus, kurie yra tiesiog aplink Jus!

Su laime,

<<<-

Sekite mus
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
Naujausi įrašai
Archyvas
bottom of page