top of page

#365laimesdienos - 16 diena


Daug išminčių ir visokių patarėjų religiniais, moraliniais bei socialiniais ar tai psichologiniais klausimais šiandien dalijasi patarimais: skirkite daugiau dėmesio artimiesiems, kol jie yra šalia, praleiskite laiko daugiau su gyvaisiais, laiko atgal neatsuksite ir daug kitų panašių girdime nuomonių bei išsireiškimų.

Iš pradžių galvojau, kad tikrai, dabar jau tikrai daugiau dėmesio skirsiu draugams, šeimai artimiesiems. Bet kas kart viskas baigiasi taip pat. Laiko daugiau neatsiranda, o ir prioritetai vis tiek lieka tie patys. Tik gal kai laiko mažai, laikas su tais artimiausiais ir draugais būna labiau išlauktas ir teikiantis kur kas daugiau malonumo bei pasitenkinimo, nei matant juos kasdien. Gilesni pokalbiai, trumpesnės tylos minutės ir tiek daug visko papasakoti bei išgirsti.

Tad šiandien, ramybės, susikaupimo ir mirusiųjų atminimo dieną, jaučiu didelę laimę širdyje, kad turėjau galimybę pažinti net keletą nuostabių žmonių, kurių kelionė šioje žemėje, deja, buvo labai trumpa. Esu dėkinga jiems, kad skyrė man dalelę savo brangaus laiko, kurio ir taip, neturėjo daug. Visomis prasmėmis.

Ilsėkitės ramybėje, mano mieli, tegul būna gera Jums ten, kur šiuo metu bebūtumėte.

Su laime

<<<-

Sekite mus
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
Naujausi įrašai
Archyvas
bottom of page