top of page

#365laimesdienos - 5 diena


Kuo toliau, tuo dažniau atrodo, kad kiekvieną dieną mums yra siunčiami ženklai, kuriuos mes pastebime arba ne. Tad nusprendžiau, ne tik stebėti ženklus bet ir pabandyti juos analizuoti. Pati sau, o kartais su draugėmis.

Šiandien daug kalbėjau su viena savo nuostabiausių draugių Ermina. Analizavome įvairius nutikimus, kaip visada bandėme rasti atsakymus. Priėjome prie išvados, kad tikrai panašu, jog sulaukiame labai daug ženklų, tačiau kartais prieš juos užsimerkiame (dažniausiai tyčia, nes jie yra nepalankūs arba nepatogūs), kartais tiesiog neskiriame laiko jų paanalizavimui, o kartais tiesiog interpretuojame nevisai objektyviai.

Apie mano ženklus šiandien? Jų buvo net keli ir visi apie laiką! Pradedant rytą, kai žadintuvas suskambėjo šiek šiek ankšsčiau, nei įprastai, džiaugiausi turėdama net 15 min. daugiau savo ryto ritualams! Na, o vakare, gulėdama ant masažo stalo, žiūrėjau filmus (mano nuostabioji masažistė pasirūpina, kad nenuobodžiaučiau!!!), kuriuose pagrindinė tema taip pat buvo laikas: toks trapus ir laikinas, iššvaistytas bei neįprasmintas, svarbus ir gydantis žaizdas, toks trumpas, bet kartu ir labai ilgas.

Tada permąsčiau savo pastarųjų dienų tempą, kai, rodos, niekam nebeturiu laiko, ką-ko nebespėju. O iš tiesų žinote ką? Ar žinote, kiek mums gimstant yra duodama laiko? Ogi visas! Netikiu likimu, bet tikiu pasirinkimu. Tad kaip nuostabu yra tai, kad mes visi gauname VISĄ LAIKĄ! Visi po lygiai, nei vienam daugiau, nei vienam mažiau - tos pačios 24 valndos per parą!

Taigi, esu labai laiminga, kad turiu šitiek daug nuostabaus laiko kasdieną! Su didžiuliu noru jį visą, nuo pirmos iki paskutinės sekundės, nugyventi su aistra, susidomėjimu, pasimėgavimu, patyrimu ir, žinoma, laimės ir dėkingumo kupina širdimi!

Su laime,

<<<-

Sekite mus
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
Naujausi įrašai
Archyvas
bottom of page