top of page

#365laimesdienos - 9 diena


Nes svajonės pildosi! Kad ir kaip tai banaliai skambėtų, nebe atrodo taip banalu, kai ima ir išsipildo viena didžiausių gyvenimo svajonių!

Viena mano didžiausių gyvenimo aistrų - keliauti. Ne taip svarbu kur, kaip svarbu pats faktas - kelionės praplečia akiratį ir tai turbūt yra pagrindinė priežastis, kodėl mano kraujas tiesiog verda kai tema pasisuka apie keliones.

Lagaminai, lėktuvai (nors kažkada turėjau didžiulę skrydžių fobiją) bemiegės naktys, nematyti vaizdai, nauji žmonės ir jų istorijos, gyvenimo būdas, pomėgiai... Pasaulis toks didelis, o gyvenimas toks trumpas!

Jau prieš kelis metus pradėjau svajoti apie savo DIDŽIĄJĄ GYVENIMO KELIONĘ. Jokio konkretaus plano, jokios datos, jokio galutinio taško. Tik daug laisvės ir improvizacijos. Svajojau labai kantriai kol....

Esu neapsakomai laiminga, nes jau po poros valandų šoksiu iš lovos, patikrinsiu ar susidėjau visus daiktus ir leisiuosi į savo didžiąją kelionę. O po ilgos dienos skrydžių, mano plaukus kedens šiltas, lengvas ir dar nepažintas, Brazilijos vėjas.

Svajokite!

Su laime

<<<-

Sekite mus
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
Naujausi įrašai
Archyvas
bottom of page