top of page

#365laimesdienos - 7 diena


Savaitė! Jau savaitė, kaip pasirinkau kasdien būti laiminga! Tik dar kartą noriu pasakyti, kad laimė neateina, neužklumpa ir niekaip kitaip nenutinka, kol mes patys jos nepasirenkame.

Tik pagalvokite, koks nuostabus dalykas yra pasirinkimas. Pasirinkimo laisvė, kurią šiandien turime yra beribė. Pasirinkti maistą, gyvenamą vietą, darbą, rūbus, filmus, knygas, muziką, draugus. Pastarasis pasirinkimas gana sudėtingas ir kuo esame vyresni, tuo mažiau to pasirinkimo mums reikia.

Tačiau kodėl tiek daug žmonių, vis dėl to, nesirenka? Vis mąstai, koks būtų buvęs dabar mano gyvenimas jei nebūčiau pasirinkusi išeiti iš darbo. jei nebūčiau nutraukusi manęs nedžiuginusių santykių, ar nepasirinkusi tiesiog būti laiminga? Turbūt būtų buvę labai pilka, liūdna, šiek tiek apmaudu.

Taip, žinau kad tarp pasirinkimo ir pareigų kartais sunku laviruoti, bet patikėkite manimi, visi mes turime kur kas daugiau pasirinkimo galimybių, nei manome. O svarbiausia - galimybę rinktis tarp laimės ir gailėjimosi savęs, bei nuolatinių skundų apie tai, kas mūsų nedžiugina.

Esu labai labai laiminga, ir nepaliauju šypsotis dėl visų pasirinkimų ir sprendimų, kuriuos priėmiau per pastaruosius dėkingumo kupinus metus.

Niekas kitas nepadarys mūsų laimingais, tik mes patys!

Su laime,

<<<-

Sekite mus
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
Naujausi įrašai
Archyvas
bottom of page