top of page

#365laimesdienos - 4 diena


Po nakties diena....dainavo Kastytis Kerbedis :)

Bet ne apie meilę aš. Apie tai, kad visada visada, po nakties ateina diena. Po sunkių išgyvenimų - palengvėjimas. Po skaudžių įvykių - nusiraminimas. Po juodo pakilimo tako - pakilimas. Juk be jo pakilti būtų neįmanoma?

Man laimė nėra tiesiog bukas, nepaaiškinamas lengvumo jausmas. Man laimė yra labai išlaukta, išgyventa ir išjausta. Ji nėra natūrali ar savaime suprantama. Laimė yra labai sunkus ir daug jėgų reikalaujantis sprendimas ir ilgas pasiruošimas. Laimė yra išgyventi, suprasti priežastis ir pasekmes, nepasiduoti, nenusivilti, tikėti ir tikėtis. Laimė yra ko ne didžiausia mano stiprybė.

Laimę šiandien man teikia supratimas, kad be visko, kas nutiko, ar vis dar nutinka: niūraus, liūdno, nuviliančio ar neteisingo, turi savo priežastį. Laimė šiandien man yra gebėjimas baimę paversti smalsumu. Laimė yra sąmoningai suvokti pasaulį ir jame dalyvauti. Laimė yra priimti save ir kitus. Laimė yra mėgautis dabartimi, nes kaip sakė vienas protingas žmogus, yra tik dvi dienos, kada niekas niekaip negali nutikti: vakar ir rytoj.

Su laime čia ir dabar

Eglė

Sekite mus
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
Naujausi įrašai
Archyvas
bottom of page