top of page

#365laimesdienos - 2 diena

Pastaroji savaitė buvo kupina žmonių. Tikrai, pabandžiau tiesiog daugiau šypsotis, sveikintis, pakalbinti sporto klube, pagirti socialiniame tinkle, ar susitikti darbo reikalais.

Svarbu suprasti tai, kad žmonės į mūsų gyvenimą neateina be reikalo. Visi žmonės mūsų gyvenime turi kažkokią misiją. Vieni ateina ir išeina. Kiti ateina ir pasilieka ilgam bei pripildo mūsų gyvenimą nuostabiausių jausmų.

Vertinkite vieni kitus čia ir dabar.

Taigi, šiandien esu labai, labai laiminga, kad per kelias dienas sutikau šiuos nepakartojamus, nuostabius, įdomius, charizmatiškus žmones:

I. VESLAVA BOGDZIUL

Be galo pozityvi, maloni ir šilta moteris. Prieš du metus kartu su vyru (dar kartą sveikinu:) įkūrusi verslą, kuris manęs, žinoma, nepaliko abejingos: kuria ir pristato žmonėms į namus nuostabaus grožio puokštes! Pažiūrėkite patys: ROŽIŲ NAMAI

AČIŪ Tau už nuostabią rožių puokštę ant mano palangės!

II. VIKTORIJA BALTRAMIEJŪNIENĖ

Pozityvi, besišypsanti, protinga ir išmintinga moteris. Teisės specialistė ir pirmoji veido trenerė (FACEBUILDING) Lietuvoje! Taip taip, veidą treniruoti lygiai taip pat svarbu kaip ir kojas, rankas ar pilvo presą - IŠBANDYKITE!

AČIŪ tau ne tik už veido, bet ir už proto treniruotes!

III. VIKTORIJA BU (Pavardė iš Facebook'o)

Mano bokso treniruočių draugė! Jei ne ji, niekada nebūčiau atradusi šio didelio malonumo. Atvira, nuoširdi, paprasta bet kartu ir labai ypatinga moteris!

AČIŪ tau už bokso atradimą ir už silpnus smūgius treniruočių metu! :)

Su laime,

Eglė

Sekite mus
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
Naujausi įrašai
Archyvas
bottom of page